Davel Seal

De Davel Seal is vervaardigd uit gerecycled PVC kunststof. De tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren; zwart, grijs, antraciet, rood en bruin.

De tegels worden geproduceerd met een afmeting van 49cm x 49cm en een dikte van 1cm. De tegels zijn rondom voorzien van een lipverbinding. De tegels worden hier onderling verbonden met een koudlas verbinding. De tegels zijn over vrijwel iedere bestaande ondervloer te leggen. De vloerafwerking kan volledig gelegd aangeboden worden. Door een snelle plaatsing van onze professionele leggers is een tijdelijke sluiting van uw bedrijf in de meeste gevallen niet van toepassing.

 

Doordat de vloertegels met dezelfde afmetingen worden geproduceerd kunnen we de lasnaden gelijk laten lopen. Hierdoor wordt de vloerafwerking een geheel. U kunt er voor kiezen de vloer af te laten werken met plinten. Deze plinten zijn vervaardigd van hetzelfde materiaal als de tegels. De hoogte van de plintafwerking kan door de opdrachtgever zelf worden bepaalt. Als mede ook af de bovenkant van de plint afgeschuind of afgerond geleverd dient te worden.

  • Vervaardigd uit gerecycled PVC kunststof
  • Leverbaar in zwart, grijs, antraciet, rood en bruin
  • Afmeting 49x49x1 (lxbxh in cm)
  • Goed reinigbaar
  • De tegels zijn antislip